5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabil kabil.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en makul bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hesap önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak Yangın Merdiveni Kapısı sınıflandırılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

ve kontrolleri mimarilmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son rütbe dikkat edilmektedir. Medyaya yansıcihet ve yangın kapısı nedenli can kayıplarının olması bu mevzuya münasebet ögönen verilmesi gerektiğinin en önemli demıtıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı teselsül opsiyonel olarak kızılınan hidrolik cenah ile henüz sık yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Inatçı takdirde hem karınerideki insanın hem bile panik halinde karıneriye geçmiş giren insanoğlunun hayatının tehlikeye atılması kabil bir mevki kal konusu olmaktadır.

Report this wiki page